Forside Beauty og Mode tøj og mode – alt samlet samme sted

tøj og mode – alt samlet samme sted

af admin

Beklædning har eksisteret siden tidernes morgen. Det blev brugt til at beskytte os mod elementerne, til at identificere stammer og sociale grupper og til at forbedre vores udseende. I dag bruges tøj stadig til alle disse formål, men det er også blevet en måde, hvorpå vi kan udtrykke os kreativt. Der findes uendeligt mange forskellige tøjtyper i dag, hver med sin egen unikke stil.

Preppy-tøj er normalt klassisk og konservativt. Det er ofte skræddersyet og fremstillet af materialer af høj kvalitet. Almindelige preppy-ting er bl.a. skjorter med knapper, blazere, khakibukser og -kjoler samt loafers. Denne stil forbindes ofte med velhavende personer eller personer, der går på privatskoler.

Punk-tøj er det stik modsatte af preppy-tøj. Det er ofte skandaløst og konfronterende. Punkmode omfatter ting som f.eks. flåede jeans, bælter med nitter, læderjakker og Doc Martens-støvler. Denne stil opstod i 1970’erne blandt unge fra arbejderklassen i London og New York City.

Gothic-tøj er mørkt og mystisk. De inkorporerer ofte victoriansk stilelementer som fløjl, blonder og korsetter. Almindelige gotiske genstande omfatter lange nederdele, mørk make-up og støvler med plateau. Denne stil forbindes ofte med musikgenren af samme navn.

Der findes mange andre typer tøjstilarter, men disse er nogle af de mest populære. hvordan vi vælger at klæde os, siger meget om, hvem vi er, og hvad vi står for. DEALtorvet har noget for en hver, Så næste gang du tager tøj på, så tænk over, hvilket budskab du vil sende til verden.Uanset om du klæder dig på for at imponere eller bare for at udtrykke dig selv.

Related Posts

Skriv en kommentar