Forside Hus og Have Læs mere om Sustainable gardening

Læs mere om Sustainable gardening

af admin

Sustainable gardening – produkter der styrker havens planter – eller økologiske miljøvenlige haveprodukter – det er fremtiden. Vi skal væk fra gift i haverne og også her sørge for at vi ikke forgifter jorden, men at jorden får den gødning den stadig har brug for. I helt gamle dage, havde man sin egen kompost bunke med regnorme, så kom der en fin gødning ud efter noget tid – helt naturligt. Nu har jeg ikke lige brug for at have den slags kompostbunke i min have, men vil alligevel gerne have at mine planter og afgrøder får det mest naturlige tilført som gødning. Det er så her grogreen.dk kommer ind i billedet – for de havde lige netop det jeg søgte efter – organisk gødning der styrker mikrolivet i jorden og dermed også styrker ens planter.

Pas på naturen med grogreen.dk

Hvor var det skønt at se, at Grogreen.dk har fokus på udvikling af naturlig havepleje – det kan så godt være at det ligesom andre økologiske varer er lidt dyrere end de andre produkter – men til gengæld så behøver man heller ikke så meget gødning – nøjagtig som med de økologiske grøntsager. Jeg kan kun sige Læs mere om det, det gjorde jeg, og så tog det mig ikke lang tid om at få fat den gode gødning til min have. Ligesom mange andre steder, var der et stort udvalg, så jeg kontaktede dem for råd og vejledning i forhold til lige min have, og her fik jeg så lige præcis den gødning der passede til mine planter og blomster.

Related Posts

Skriv en kommentar