Forside Hus og Have Gift mod myrer

Gift mod myrer

af admin

En lille sød fyr med sorte ben, der knokler sig op ad hullet i sin myre tue. Den har travlt med at skaffe føde til den store dronning dybest nede i hullet. De er meget flittige, det er nok deraf udtrykket kommer “flittig som en myre” og det er jeg jo selv. Men behøver disse små flittige væsener ligefrem være i min have, de kunne da bo meget bedre ovre ved naboen. Jeg er ikke engang sikker på at han ville opdage dem, han er lettere distræt, og ser ikke så godt. Jeg må nok hellere være god ved min nabo, jeg ville jo også blive ked af det, hvis der var nogen der ville af med deres myrer til min have. Altså må jeg i gang med at finde noget myregift, så jeg kan komme de små kræ til livs. Jeg ved egentlig heller ikke hvorfor en myre er et skadedyr, men det er de, er der nogen der påstår. Og de producerer jo heller ikke honning som bierne. Jeg har været på Læsø, og her har de orange myrer, og ved i hvad, de smager af appelsiner. Ja, i har gættet rigtigt, jeg har spist myrer, og dem de har på Læsø er altså bare noget for sig selv. Der bliver endda lavet Gin af dem. Så hvis det da bare var nogle af dem der var i min have, så behøvede jeg jo ikke lede efter myregift, for så ville jeg begynde at lave en produktion af gin.

Related Posts

Skriv en kommentar