Forside Mad og Sundhed Foredrag om kropssprog

Foredrag om kropssprog

af admin

Foredrag om kropssprog er foredrag om kommunikation

Kropssprog og kommunikation er to sider af samme sag, men mange har blot fokus på de ord, de tager i munden, og dermed er de ikke bevidste om halvdelen af deres kommunikation. Vil du lære at bruge dit kropssprog mere bevidst? Så læs videre her.

Kropssprog er mange ting

Nonverbal kommunikation er et andet ord for kropssprog, som netop er al den kommunikation, vi bruger uden at bruge lyd – og det gør vi faktisk rigtig meget! Her er nogle af de ting, vi bruger i vores nonverbale kommunikation:

  • Armbevægelser
  • Håndtegn
  • Kropsposition
  • Ansigtsmimik
  • Læber og mund
  • Øjne og øjenbryn

Kropssprog er ikke det samme som tegnsprog, heller ikke når vi taler håndtegn. Ved kropssprog er håndtegn en del af vores måde at kommunikere det sagte, typisk fastslår vi eller tydeliggøre vi vores udsagn gennem vores håndtegn. Fx når vi banker i bordet, peger på døren, på os selv eller en genstand.

Underholdende foredrag om kropssprog

Hvis du gerne vil blive bedre til at forstå dit eget kropssprog og bruge det bevidst, kan det være en god idé at høre et foredrag om netop det. Kropssproget.dk holder ofte lærerige og underholdende foredrag, hvor du bliver bevidst om dine egne kropssignaler. Det kan være en stor fordel både i hjemmet og på arbejdsplads, når du bliver klar over, hvilke signaler du sender med kroppen – og om du sender signaler, der modsiger eller understøtter det, du siger med ord.

Med et foredrag om kropssprog bliver du stærkere i din kommunikation!

Related Posts

Skriv en kommentar