Forside Computer og IT Digital markedsføring der virker

Digital markedsføring der virker

af admin

digital markedsføringOnline markedsføring

Der findes mange der udbyder digital markedsføring du skal derfor være vågen når du vælger et bureau at samarbejde med. Du bør sikre dig at firmaet har de kvalifikationer der skal til for at løfte netop din opgave, og sammen opnå de mål du har for virksomheden.

Så når du indgår dialogen med forskellige bureauer og freelance specialister er det en god ide at sikre, at de har styr på netop de medier du gerne vil være synlig med din forretning. Skal du være online på Facebook eller Instagram er det vigtigt at firmaet har de fornødne kompetencer og viden indenfor annoncering på disse medier. Så vær gerne kritisk når du skal vælge et firma til dette. Har de selv styr på deres Facebook? Har de godkendte certifikater og har de nogle gode cases du kan spejle dig i?

På Google findes der både arbejde med betalt annoncering, det der kaldes Googles Ads og tidligere Google adwords. Derudover er der SEO som på dansk er søgemaskineoptimering. Google Ads er som sagt de betalte annoncer som ligger øverst på Google, det kan også være bannere og Youtube annoncering.

SEO er de organiske resultater som ligger lige under de betalte annoncer, her skal der arbejdes med hjemmesiden eller webshoppens indhold og tekniske specifikationer. Derudover er det vigtigt med linkbuilding hvor du får andre domæner til at linke til dig. Dette skaber troværdighed, og fortæller Google at din hjemmeside bliver mere og mere populær i takt med du bliver et ældre og ældre firma.

Related Posts

Skriv en kommentar