Forside Boligindretning Danske designmøbler er noget, som mange mennesker går efter

Danske designmøbler er noget, som mange mennesker går efter

af admin

Det kan være lidt svært at forstå som dansker, fordi mange af os lever med Janteloven, og vi er vant til – eller mange af os er i hvert fald – at rejse til udlandet, fordi der ikke sker så meget i Danmark, og der er mere interessant natur at se i udlandet, og der er tit mange flere bygningsværker af imponerende slags at se andre steder.
Godt nok har vi i Danmark en rig historie, der går lang tid tilbage, men man kan være træt af at høre om det i folkeskolen, eller også er man bare blevet så vant til at høre om det, at man trænger til at beskæftige sig med noget nyt.
Så at der er folk, der valfarter til Danmark, er vi overraskede over, og det er ikke bare asiatere, der skal se Den lille havfrue – det er også personer, der vil se nærmere på noget mere nyt af sin slags, som der er dansk design og blandt andet kollund møbler.

Folk valfarter efter dansk design

Vi danskere ved måske godt, at dansk design er stort, men vi kan nogle gange godt glemme omfanget, fordi vi er i Danmark og ved, at der ikke er så langt hen til det, og det er måske alt for dyrt for nogle mennesker.
Men der går også lidt konkurrence i det at have ægte, dansk design, og så er det bare bedst at få det fra Danmark.
Selvfølgelig kan man få dansk design fra udlandet af, for det kan være lidt dyrt at få sendt, hvis det skal sendes fra Danmark af, men det kan netop være den prestige, som der er i det, at man kan få dansk design fra Danmark af, så man kan blære sig foran ens venner, at det ikke bare er købt i deres hjemland, men det rent faktisk er kommet hele vejen fra Danmark af.
Og man har personligt selv være ude at kigge på det og håndvælge det, som det skulle være.
Det er der ikke lige så mange, der kan blære sig med at have gjort tidligere, og så er man dermed lidt mere fremme i skoene end de andre.

Related Posts