Forside Industri og Erhverv Container skurvogn

Container skurvogn

af admin

Hvorfor vælge en container skurvogn?

På byggepladser har det længe været populært at anvende en skurvogn til opbevaring af dyre ting. Men det er ofte set at der blivet begået indbrud i dem, fordi sikkerheden ikke er optimal. Hvis du gerne vil undgå dét, så kan du med fordel vælge en container skurvogn i stedet. Udover at den er svær at bryde ind i, så kan du også få en forsikrings godkendt lås til døren – hvilket gør at dine ting kan stå sikkert og godt.

Du behøver ikke gå ned på komfort, da der ofte vil være installeret både strøm og varme i container skurvogne.

Leder du efter en sikker, men komfortabel løsning?

Komfort er særlig vigtigt på en arbejdsplads. Netop dét kan du imødekomme ved at anskaffe en container skurvogn til byggepladsen. De er alle isoleret, hvilket giver et godt indeklima. Har køleskab, så man kan have sin mad og drikke med uden det bliver kedeligt. Lys til de mørke vinterdage, og ventilation.

Find en container skurvogn der er isoleret, har køleskab, lys, 10 230 V stik, og ventilation her: container skurvogn

Udover at være udstyret med ovenstående, så vil der også være et vindue i den ene ende af containeren i form af en facade dør. Det giver dig mulighed for at følge med ude på byggepladsen, samtidig med at du får et godt lysindfald.

Der er altså mange fordele ved at vælge en container skurvogn, fremfor en almindelig skurvogn. Find den løsning der passer bedst til dig og din arbejdplads.

Related Posts

Skriv en kommentar