Forside Industri og Erhverv Cementgulve kan også være designgulve

Cementgulve kan også være designgulve

af admin

Hvad forestiller du dig, når man taler om designgulve?
Hvordan ser de ud, og hvad er de lavet af?
Det er nok ikke særligt mange, der ser sådan nogle her for sig: https://olgulve.dk/designgulve/.
Men det kan bestemt være noget, som der vinder mere og mere indpas, for man ser flere og flere gulve af den type, som der passer i designet til mange hjem, der er mere minimalistiske, kliniske og firkantede i det.
Man kan næsten spørge sig selv, om det er gulvene, der i mere end én forstand har skabt grobund for den type design, eller om det er omvendt.
Der er i hvert fald flere og flere, der vælger at få støbt et cementgulv, hvor de så vælger en designertype af gulvet.
Dette havde man nok ikke set for bare år tilbage, hvor cementgulve enten var noget, man så i kælderrum, eller det var den lette løsning, når man skulle opføre – netop – beton- og cementbygninger.
Men alting kan blive design, hvis man bare brander det anderledes.

Designgulve bliver det næste hit

Mange køkkenmøbler skal helst være sorte eller hvide, og så skal man have en køkken-ø, og derfor passer sådan et cementgulv ind her, hvor det næsten ligner et hav omkring denne ø, hvor det bølger op til køkkenmøblerne.
Rigtig mange vælger da også at få indlagt varme under gulvet, så det slet ikke bliver på den måde, hvor man forbinder det med et koldt kælderrum, man ikke kan gå barfodet på.
Før i tiden var designgulve nogle, der var lavet af træ, for de kunne have mange nuancer, og så var de også dyre at lægge, og man skulle tit vedligeholde dem, og det var den slags, som der gik prestige i.
Det er man begyndt at gå lidt væk fra, men som sagt handler det jo også om, hvad det er for nogle ting, som der passer sammen med gulvet og omvendt.
Dog kan man jo altid ændre det senere, hvis det mere passer en at have en anden type gulv.

Related Posts